Afgelopen zondag zijn we met z'n drieën bij restaurant de Visserij een hapje gaan eten. Het is net 2 weken open, heeft nog een experimentele kaart maar we dachten dat het toch wel de moeite was.
We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar van de Burgerij (hun andere restaurant) en konden een plaatsje uitkiezen in het nog rustige restaurant, we waren nl. vrij vroeg.
Na een paar heerlijke oesters zijn we gegaan voor het Visserij Plateau de Luxe, een heerlijke verzameling van verschillende vissoorten en schaaldieren; gerookte zalm, Hollandse garnalen, kokkels, mosselen, gerookte paling, gerookte makreel, tonijnsalade, crabsalade, zalmsalade en 2 langoustines. Daarbij nog wat tomaatjes, kappertjes, wakame en een viertal verschillende sausjes. Nog wat stokbrood met kruidenboter erbij en het plaatje was compleet.
De smaken voldeden prima, alle vis was vers en er zat een lekkere kruidenmix over de gerookte zalm. Een aantal sausjes was huisgemaakt, een aantal volgens mij niet (honing mosterd dressing en ravigotesaus?) maar dat mag de pret niet drukken.
Er zijn wel een aantal verbeterpuntjes waar nog aan gewerkt kan worden. Zo was het brood vrij weinig (en niet erg vers) en hebben we een aantal keer bij gevraagd. Het is ook jammer dat we een aantal keer op zoek moesten naar een serveerster omdat ze ontzettend weinig binnen rondliepen (het terras zat vol). Dit is iets wat ons in de Burgerij ook was opgevallen, de dames en heren van de bediening zijn of overal, of nergens. De tafel achter ons stond niet op om dingen te vragen en had daardoor pas het voorgerecht toen wij al bijna klaar waren, terwijl ze maar tien minuten later binnen waren.
Maar ze verdienen zeker een tweede kans, als de kaart wat is uitgebreid en het personeel wat beter is ingewerkt!
We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar van de Burgerij (hun andere restaurant) en konden een plaatsje uitkiezen in het nog rustige restaurant, we waren nl. vrij vroeg.
Na een paar heerlijke oesters zijn we gegaan voor het Visserij Plateau de Luxe, een heerlijke verzameling van verschillende vissoorten en schaaldieren; gerookte zalm, Hollandse garnalen, kokkels, mosselen, gerookte paling, gerookte makreel, tonijnsalade, crabsalade, zalmsalade en 2 langoustines. Daarbij nog wat tomaatjes, kappertjes, wakame en een viertal verschillende sausjes. Nog wat stokbrood met kruidenboter erbij en het plaatje was compleet.
De smaken voldeden prima, alle vis was vers en er zat een lekkere kruidenmix over de gerookte zalm. Een aantal sausjes was huisgemaakt, een aantal volgens mij niet (honing mosterd dressing en ravigotesaus?) maar dat mag de pret niet drukken.
Er zijn wel een aantal verbeterpuntjes waar nog aan gewerkt kan worden. Zo was het brood vrij weinig (en niet erg vers) en hebben we een aantal keer bij gevraagd. Het is ook jammer dat we een aantal keer op zoek moesten naar een serveerster omdat ze ontzettend weinig binnen rondliepen (het terras zat vol). Dit is iets wat ons in de Burgerij ook was opgevallen, de dames en heren van de bediening zijn of overal, of nergens. De tafel achter ons stond niet op om dingen te vragen en had daardoor pas het voorgerecht toen wij al bijna klaar waren, terwijl ze maar tien minuten later binnen waren.
Maar ze verdienen zeker een tweede kans, als de kaart wat is uitgebreid en het personeel wat beter is ingewerkt!
Comments
Post a Comment