Soms is het lekker om even nostalgisch te dineren bij L'Orangerie. Ik kom er al jaren, niet heel vaak maar toch zeker eens per jaar. Op maandag was het er erg rustig, uiteindelijk drie bezette tafels.
De amuse van het huis was een iets te gare tabouleh met wat feta. Als voorgerecht, erg leuk, gebakken spinazie met een lopend spiegeleitje als begeleiders van 3 goed gebakken coquilles en wat plakjes gebakken chorizo.
Het hoofdgerecht een groentespiesje met halloumi en notenrijst en een goed gekruide yoghurt saus, alles goed op smaak.
Omdat we aardig vol zaten was het dessert een kopje koffie met huisgemaakte friandises na. Vooral het zanddeeg gebakje met banketbakkersroom en ingemaakte kers was om te smullen!
Voor mij is L'Orangerie een plek waarvan ik weet dat juist de kwaliteit van het eten constant is. De eigenaars zijn altijd lief en doen hun best je op je gemak te stellen. Ook maken ze een goeie Gin Tonic!
En ja, de inrichting binnen is wat oubollig en de kaarsjes op het terras ook. Voor mij is de kwaliteit en service de doorslaggevende factor.
De amuse van het huis was een iets te gare tabouleh met wat feta. Als voorgerecht, erg leuk, gebakken spinazie met een lopend spiegeleitje als begeleiders van 3 goed gebakken coquilles en wat plakjes gebakken chorizo.
Het hoofdgerecht een groentespiesje met halloumi en notenrijst en een goed gekruide yoghurt saus, alles goed op smaak.
Omdat we aardig vol zaten was het dessert een kopje koffie met huisgemaakte friandises na. Vooral het zanddeeg gebakje met banketbakkersroom en ingemaakte kers was om te smullen!
Voor mij is L'Orangerie een plek waarvan ik weet dat juist de kwaliteit van het eten constant is. De eigenaars zijn altijd lief en doen hun best je op je gemak te stellen. Ook maken ze een goeie Gin Tonic!
En ja, de inrichting binnen is wat oubollig en de kaarsjes op het terras ook. Voor mij is de kwaliteit en service de doorslaggevende factor.
Comments
Post a Comment