Niels en ik hadden nog een kortingsbon van de AH liggen, waar we lekker mee wilden gaan eten. Bij Eethuis Twintig waren we al eens een toetje gaan eten na een wandeling en die was ons zo goed bevallen dat we er graag een driegangen menu wilden nemen. Helaas ging zo'n beetje alles mis wat mis kon gaan...
Bij de amuse (courgettesoepje) kregen we tot twee keer toe een stuk serranoham erop waar we al bij reservering én bij binnenkomst hadden gemeld geen vlees te eten. Vervolgens duurt het nog bijna een uur voordat we het voorgerecht krijgen: 3 bereidingen van garnaal, gestoomd, gebakken en een bitterbal. De bitterbal was koud en heel melig maar nog wel te doen. Vervolgens wordt ons hoofdgerecht naar de verkeerde tafel gebracht. Er wordt sorry gezegd en ze zouden meteen een nieuw bordje voor ons maken. Niels vraagt vast naar wat frietjes voor Noora, die zat toen dus al anderhalf uur te wachten (ze had alleen wat stukjes brood op voor het voorgerecht). Deze komen niet. Wanneer het hoofdgerecht komt is alleen de vis warm, groente en viskoekjes zijn koud. Deze geef ik dus maar aan Noora, die blij is met harde, niet op smaak gebrachte worteltjes. Ik geef aan dat alles koud is en krijg na een kwartier een bord met warme, gekruide groente. Deze delen Niels en ik, als het op is vraagt Niels of we aub het toetje snel kunnen krijgen. Hij was er eigenlijk klaar mee. We zitten dan al tweeënhalf uur. De ober komt na 10 minuutjes het toetje brengen met de opmerking 'ja, we hebben wel wat goed te maken...'. Dit was het lekkerste van de hele maaltijd, aardbeienparfait met vanille/witte chocolade creme en aardbeiengelei. Dit vond Noora ook heel lekker.
Bij het afrekenen hadden ze de extra portie friet die we nooit gehad hebben doodleuk op de rekening laten staan.
Ik vind het helemaal niet leuk om dit te schrijven. Ik vind het ook helemaal niet erg als er wat foutjes worden gemaakt. Maar als er vervolgens maar halfslachtig sorry wordt gezegd... Na het hoofdgerecht kwam de serveerster vragen of we nog wat te drinken wilden. Ze had ons toen een drankje van het huis aan moeten bieden...
Het restaurant is nu 3 maanden open maar de keuken en zwarte brigade zijn nog niet genoeg op elkaar ingespeeld. Er staan 5 mensen in de keuken waar er gemiddeld 2 staan te niksen. Er lopen 6 of 7 serveersters en obers rond die te weinig kijken en geen idee hebben wat ze moeten doen als dingen in de soep lopen. Zo jammer! Als dingen zo lopen is het eigenlijk meteen klaar...
http://eethuistwintig.nl/
Bij de amuse (courgettesoepje) kregen we tot twee keer toe een stuk serranoham erop waar we al bij reservering én bij binnenkomst hadden gemeld geen vlees te eten. Vervolgens duurt het nog bijna een uur voordat we het voorgerecht krijgen: 3 bereidingen van garnaal, gestoomd, gebakken en een bitterbal. De bitterbal was koud en heel melig maar nog wel te doen. Vervolgens wordt ons hoofdgerecht naar de verkeerde tafel gebracht. Er wordt sorry gezegd en ze zouden meteen een nieuw bordje voor ons maken. Niels vraagt vast naar wat frietjes voor Noora, die zat toen dus al anderhalf uur te wachten (ze had alleen wat stukjes brood op voor het voorgerecht). Deze komen niet. Wanneer het hoofdgerecht komt is alleen de vis warm, groente en viskoekjes zijn koud. Deze geef ik dus maar aan Noora, die blij is met harde, niet op smaak gebrachte worteltjes. Ik geef aan dat alles koud is en krijg na een kwartier een bord met warme, gekruide groente. Deze delen Niels en ik, als het op is vraagt Niels of we aub het toetje snel kunnen krijgen. Hij was er eigenlijk klaar mee. We zitten dan al tweeënhalf uur. De ober komt na 10 minuutjes het toetje brengen met de opmerking 'ja, we hebben wel wat goed te maken...'. Dit was het lekkerste van de hele maaltijd, aardbeienparfait met vanille/witte chocolade creme en aardbeiengelei. Dit vond Noora ook heel lekker.
Bij het afrekenen hadden ze de extra portie friet die we nooit gehad hebben doodleuk op de rekening laten staan.
Ik vind het helemaal niet leuk om dit te schrijven. Ik vind het ook helemaal niet erg als er wat foutjes worden gemaakt. Maar als er vervolgens maar halfslachtig sorry wordt gezegd... Na het hoofdgerecht kwam de serveerster vragen of we nog wat te drinken wilden. Ze had ons toen een drankje van het huis aan moeten bieden...
Het restaurant is nu 3 maanden open maar de keuken en zwarte brigade zijn nog niet genoeg op elkaar ingespeeld. Er staan 5 mensen in de keuken waar er gemiddeld 2 staan te niksen. Er lopen 6 of 7 serveersters en obers rond die te weinig kijken en geen idee hebben wat ze moeten doen als dingen in de soep lopen. Zo jammer! Als dingen zo lopen is het eigenlijk meteen klaar...
http://eethuistwintig.nl/
Comments
Post a Comment